Categories
Játék

Vagány játékok lányoknak

A legvagányabb játékok lányoknak is a valódi minijárgányok, melyekre ráülhetnek, és lábbal hajthatják magukat. Hiszen ilyenkor ők a mini sofőrök, akiknek még jogsi sem kell a közlekedéshez!

A kisebbek számára vannak az olyan játékok lányoknak – de fiúknak egyaránt – mint a bébi taxi, amely az alfajtek.hu oldalán kapható játék lányok számára kifejezetten rózsaszín kiszerelésben. Ezen aztán hajthatnak a kis lánybébik, elkezdhetik megtanulni az autózás, motorozás turpisságait. Egy igazi mosolygós arcú játék lányok számára, lehet vele dudálni, vidám megjelenése pedig illik a kis vidámságokhoz.

A hátuljára felszerelt tolókar a szülőknek szolgáló eszköz arra az esetre, amikor a baba elfárad a lábmunkában, és szüksége van egy kis szülői segítségére. Ilyenkor a gyerek ámulhat-bámulhat, megcsodálhatja a körülötte feltáruló világot, és kalandot lelhet egy fűszálban is, ahogy fújja a szél, vagy egy mezei virágban.

Az ilyen élvezetes játékok lányoknak – és fiúknak egyaránt- rejtenek új tapasztalatokat és élményeket, ráadásul segíti a finommotorikus mozgás fejlődését is. Fejleszti az egyensúlyérzéket, a kéz-szem koordinációt, ilyenkor tényleg játszva tanulhatnak a gyerekek.

Az ilyen fizikai aktivitást igénylő játékokkal megfelelően fejlődik a láb izomzata és csontozata is, a csípő, a gerinc még erősebbé és stabilabbá válhat. Ráadás, hogy a csomaghoz szuper menő matricák is járnak, amelyeket fel lehet ragasztani a babataxira!