Categories
Céges

Önfestékező fémházas bélyegzők

Az önfestékező fémházas bélyegző egy jóval strapabíróbb, időállóbb, masszívabb verziója a műanyag bélyegzőknek. Ezt a bélyegzőtípust is magával hordhatja bárhova, a fém test miatt egy elegáns kinézetű szerkezetről beszélhetünk, mely az íróasztal dísze lehet. Teljesen más megjelenést kölcsönöz használójának, mint a műanyag társaik.
Előnye, hogy több adat ráfér, sok esetben hosszabb cégneveket, rövidebb szövegeket is rátesznek. A bélyegzőkön elsősorban a cégnevet, a székhely címét és az adószámot szokták feltüntetni. Extra adatként a cégjegyzék számot, a telefonszámot, az e-mail címet, egyéb elérhetőségi címeket: honlapcímet szokták feltüntetni, valamint plusz adatként a bankszámlaszámot is feltüntethetik rajta, üzletek esetében nyitvatartási időt is feltüntetik. Sok esetben látunk olyat, hogy a cég logóját is ráteszik a bélyegző nyomdafelületére.
Egy ilyen önfestékező fémházas bélyegző ára jóval magasabb, mint a műanyag társaié. Míg a műanyagok ára 5000 forint körül mozog, addig a fém bélyegzőké akár 20 ezer forint feletti összegre is rúghat.