Categories
Ingatlan

Műfű erkélyre: új trend a dekorációban

Végre kihasználhatja az erkélyt, és egyedi megjelenést kölcsönözhet neki! Díszítse erkélyét tetszés szerint miután a műfű erkélyre kerül, bútorokat helyezhet el a pázsiton anélkül, hogy megromolna: asztalok, szekrények, székek … Nézzünk meg néhány okot, amiért érdemes műfűvel díszítheti erkélyét:

 

Eredetiség: egyedi erkélyt lehet kapni, és ha feldíszi, akkor remek felület lesz. A kreativitás kerülhet előtérbe.

Tér: a pázsittal visszanyeri a vágyat, hogy az erkélyen töltsön időt, pedig érdemes kihasználni ezt a helyet.

Tisztítás: az erkélyek általában összegyűjtik a port az utcáról. A műfű erkélyen nagyon könnyen tisztítható és tiszta megjelenést kölcsönöz az erkélynek, a por nem észrevehető.

Idő: Újítsa fel ezt a teret, és tegye a legjobb találkozóhellyé. A műfű erkélyre kiválóan alkalmas gyermekek és házi kedvencek számára, nagyszerű szórakozást biztosít a családdal!

Minőség: Puha és bolyhos, és több mint 20 évig tökéletes!

 

 

Ha úgy dönt, hogy nem akarja kihagyni ezt a lehetőséget és a műfű erkélyre történő helyezése az, amivel feldobhatja az otthoni napokat, akkor saját maga is meegoldhatja a telepítését a következő lépésekkel.

 

  1. Pontosan mérje meg erkélye kerületét

 

Így tudni fogja, hogy mennyi műfűre van szüksége a teljes felület beborításához. A mérésnél figyelembe kell venni az esetlegesen előforduló akadályokat, mert a műfű elhelyezésénél a megfelelő vágásokat kell elvégezni.

 

  1. Terítse ki és vágja le a műfüvet a mérések szerint

 

  1. Helyezze el és ragassza fel a műfüvet az erkélyére

 

Ha két vagy több fűcsíkra van szüksége, azokat öntapadó szalaggal kell összeillesztenie, amelyet a fűkendők közé kell helyezni. A jó kötés érdekében az illesztések felmutatása nélkül hagyjon 0,1 és 0,5 cm-es rést a darabok között (itt részletesen elmagyarázzuk).

 

Miután szétterítette a füvet, és a ragasztószalag a helyére került, távolítsa el a ragasztót, és ragassza össze a darabokat. A műfű rögzítéséhez az erkély padlójára a Fix Grass tömítőanyagunkat kell használni, ennek a gittnek a pontjait 30 cm-enként kell elhelyezni. Ezután helyezze rájuk a műfüvet.