Categories
Otthon

Műanyag ablakot helyeztünk kilátásba…

Mialatt sokan megdicsérnek a leleményes címért, azt azért hozzá kell tegyem, hogy ez közel sem volt olyan egyszerű döntés, mint előszörre tűnhet.

Az a helyzet, hogy a régi ablakok már le lettek gyötörve, és azt láttuk, hogy egy olyan típusból kellene bevásárolni, ami valóban értékálló típus, és ár-érték arányban is megfelelő. Egy ideig nem igazán akadt ötletünk, aztán szerencsénkre, egyik ismerősünknél tett legutóbbi látogatásunk alkalmával volt módunk tájékozódni, hogy ő is műanyag ablakokat használ, szóval kifaggattuk a mibenlétéről ennek a típusnak. Igazából meggyőzött minket, mert azt mondta, hogy a műanyag ablak sokkal inkább képes szigetelni a hőt, mint az előző, amellett minőségi vasalatokkal rendelkezik, és ahogy elmondta, az alapanyaga is elég strapabíró. Mondta azt is, hogy nagyon sokféle típus van a kínálatban, amiből lehet válogatni, még hozzá meglepően jutányos áron.

Ahogy hallgattuk, meggyőzött minket, így elnéztünk ide a webshopba, amit javasolt, hogy műanyag ablakot szerezzünk a lakásunkba mi is. Meglepődve tapasztaltuk, hogy több márka korszerű darabjai is szerepel a kínálatban, ez jelentősen bővítette a lehetőségeket. Nagyon sokat segített, hogy készségesek voltak a bolt szakemberei, tanácsot adtak, sőt el is jöttek beépíteni az új műanyag ablak minden tartozékát. Azóta gond nélkül tudjuk használni, ráadásul a műanyag ablak nálunk is korszerű megjelenést ad, és nagyfokú zajvédelmet is biztosít, mely jellemzők az előző ablakainkról kevéssé mondhatók el.