Categories
Ingatlan

Mik azok a kerítés elemek amikre mindenképp szükséged van?

A kerítés építése sok esetben az utolsó simítás egy ház építését követően. Viszont akkor, ha valamilyen egyszerű és minimalista megjelenésű megoldást szeretnénk, akkor jó döntés lehet a táblás kerítések mellett letenni a voksunkat. Ezekhez a kerítéstípusokhoz pedig változatos kerítés elemek tartoznak.

A táblás kerítés elemei között szerepelnek a 2D és a 3D kerítések, ezek hegesztett fém hálók, strapabírók, jól illenek a modern stílusú otthonokhoz. Kiegészíthetők lábazati elemekkel, különféle színű oszlopokkal és bilincsekkel. Olyan kerítés elemek is kaphatóak a piacon, mint amilyenek a belátásgátlók, mellyel a kerítés egésze vagy egy adott szakasza lefedhető, eltakarva a mögötte lévő kertrészt.

Fontos kerítés elemeknek mondhatók továbbá a kapuk, több olyan táblás kerítéshez illő kapu típus van, melyek konkrétan a beépített kerítéssel megegyező elemből lettek kialakítva, így teljesen megegyeznek a telepített kerítéssel. A kapuk között kaphatóak egy-, és kétszárnyú kapuk, úszókapuk és még egyedi méretű és kivitelezésű kapuk is tervezhetőek ugyanazon elemekből.

A táblás kapuk és kerítések legnagyobb előnye a modern és egyszerű megjelenés mellett, hogy ezek a kerítések roppant kedvező áron készülnek. A különféle kerítés elemek közül szabadon válogathatunk, ebből adódóan a kerítés személyre szabható, de nem csak a meglévő paraméterekben kell gondolkodnunk, hiszen a táblás kerítések méret szempontjából egyéni igények alapján is legyárthatóak, így teljesen az adott kert méretére és az adott személy ízlésére szabhatóak.