Categories
Szórakozás

Légy te Amerika hőse!

Az új The Division 2 játék sok új izgalmat és sok új megoldandó feladatot tár elénk ebben az évben is, ugyanis ezt a játékot nem lehet pár nap, vagy pár hónap alatt befejezni.

Miért is tart ennyi ideig ez a játék? Csupán azért, mert a fejlesztéseknek köszönhetően raid harcok kerültek be a játékba. Ezekbe a harcokba csak akkor vehetünk részt, ha a karakterünk elérte a 30-as szintet. Ki az, aki ne szeretne részt venni a raid harcokban? Szerintem nincsen olyan ember, akit ne vonzana egy raid harc, ezért addig küzdünk, míg végül a karakterünk eléri a 30-as szintet. Itt végre kezdődhetnek a nagyon kemény kihívások, és a drágább zsákmányok szerzése. A 30-as szint után a harcokon és a zsákmányokon kívül a karakterünket tovább fejleszthetjük. Választhatunk egy, új specializációt, új fegyvereket és új képességeket is. Még ekkor sincs vége a játéknak, ugyanis vár ránk a végjáték megoldása.

Ezt a játékot szerencsére nem kell egyedül játszanunk, hanem egyszerre akár 8-an is játszhatjuk, így egy baráti összejövetelkor nagyon jó program tud lenni.