Categories
Lakberendezés

Konyhabútor olcsón, megengedhető áron

Mindannyian szép lakásról, otthonról álmodozunk, melyet saját ízlésünk szerint rendezhetünk be és melyek ideális teret biztosítanak majd távlati céljainknak, mint amilyen a békés otthoni környezet vagy a családalapítás, home office stb. Bár az igények mindenki fejében ott vannak, de az a ritkább eset, hogy valaki pont olyat és pont azt fogja majd kapni, mint amit elképzelt. Ráadásul az átlagos anyagi jövedelemmel rendelkező emberek gyakran koppannak, amikor szembesülnek bizonyos szolgáltatások, termékek áraival.

Egy lakás felújítása sosem volt olcsó mulatság, de az is igaz, hogy leleményességgel, kis keresgetéssel lazán találhatunk olyan megoldásokat, melyekből pénztárcabarát módon tudunk majd kijönni. Ami a legnagyobb költségek között szerepel lakásvásárláskor az a konyhabútor, mely mérettől függően szörnyen magas áron kapható újonnan. Plusz ehhez, ha hozzászámoljuk a különböző konyhai gépeket és a kiegészítő eszközöket, akkor tényleg dobhatunk egy hátast a számla végét látva.

Viszont az outletbutor.hu honlapján például komplett konyhabútor szetteket találhatunk baráti árakon, így kikerülve az amúgy több százezres, akár milliós beruházásokat. Szintén hasznos lehet nézelődni olyan felületeken, mint adok-veszek Facebook csoportok, melyekben az emberek különféle alig használt, akár hibátlan, csak megunt konyhabútorokat adnak el, többnyire gépekkel együtt.

Bár ezekben az esetekben könnyen belefuthatunk abba, hogy a készen vásárolt konyhabútor nem egészen illik méretre pontosan a mi konyhánkba, de ettől nem kell rosszul éreznünk magunkat. Az üresen maradt helyeket akár egy asztalossal szépen be lehet építeni, vagy kerülhetnek oda a konyhai gépek.