Categories
Szórakozás

Ismerd meg a Super Troopokat: A Clash of Clans alázatos szívű hősei teljesen átalakulnak.

Szentelj gondolataidból néhány percet az alázatos szívű Barbárnak, a hűséges harcosnak, aki azóta melletted áll, hogy lerohantad első Clash of Clans-táborod, ám akit az élet egy percig sem kímél.

A védekezések most még ütősebbek és még látványosabbak. A szegény Barbár épphogy magára kapja a szandált, mielőtt egy Pokoltorony vagy Scattershot felbukkan, és tönkrevágja a napját.

Megérett az idő, hogy apró spanjaid hatalmas frissítést kapjanak. Ideje, hogy létrejöjjön a… szupercsapat!
Az új Super Barbarian elég ütősre sikerült – és persze nagyon pofás is!

A Super Troopok óriási frissítésekkel turbózzák fel az alapszintű katonai egységeket: a Barbárt, az Óriást, a Goblint és a Faltörőt. Most erősebbek, csapásaik még keményebbek, és új, menő bőrbe bújtak.

Ráadásul az egész játékot alapjaiban felforgatják. Felejtsd el, hogy egységek százaival rohansz le egy bázist: vess be inkább egy-két Super Troopot.

Hogy új egységeid kicsit beleszokjanak a Clash of Clans világába, kezdetnek válassz egy Super Troopot, majd hetente váltogasd őket. Meg vagy lőve, hogyan kellene ezeket a csöppnyi erőműveket seregedbe beilleszteni? Kísérletezésre fel! És persze bármikor kikérheted klántársaid véleményét. A Super Troopok a többi egységhez hasonlóan átadhatók, így egymással szövetkezve új párosításokat alkothattok.

Egészségedre hát, kedves Barbár! Üdv ismét a frontvonalon!