Categories
Szórakozás

Hay Day: Szabadulj ki a városból, és látogass el a tanyára.

Süt a nap, csiripelnek a madarak – a tyúkól viszont romokban! Ideje feltűrni az ingujjat, és munkához látni a Hay Dayben.

Ebben a játékban tökéletesen megvalósul a „gazdától az asztalra” elv! Termessz és arass növényeket az állatok etetésére, add el az élelmiszereket, és forgasd vissza a pénzt a vállalkozásodba. Eleinte csak tojásokkal és pékárukkal fogsz kereskedni, de hamarosan lesznek virágboltok, tésztázók és hotdog-árusok. Nyami!
Kell egy strapabíró furgon, különben nem mész sokra. És ügyelj rá, hogy a felszerelésed mindig kifogástalan állapotban legyen!

Az, hogy hogyan fejleszted a farmodat, teljesen rajtad áll. További területeket tisztítasz meg szántóföldnek? Építesz egy pitesütő kemencét a szomszédaid örömére? Mindez a te döntésed – és bármelyiket is választod, a menő, színes grafikának köszönhetően tetszetős lesz a végeredmény.

Fejleszd a vállalkozásodat, és hamarosan szuper újdonságokat oldhatsz fel, köztük a Valley (Völgy) nevű, bájos kis falucskát, ahol más játékosok laknak. Ugorj be hozzájuk ingyen üzemanyagért és a napi feladatokért, amelyek teljesítéséért menő jutalmakat kaphatsz. Ebben a játékban anélkül élvezheted a gazdálkodás örömét, hogy pirkadatkor kéne kelned.