Categories
Életmód

Felnőtt játszótér, hiszen nem csak a gyerekek szórakozhatnak

Egyre több játszótér mellett látni, hogy köztéri fitnesz eszközöket helyeznek el. Rendkívül praktikus ötlet a felnőtt játszótér telepítése, hiszen míg a kicsik a homokozóban vagy a játszóvárban foglalják el magukat, addig a szülő, ha éppen nem a padon van kedve egy kicsit ücsörögni és élvezni az édes semmittevést, akkor maga is aktívan kikapcsolódhat.

A Faberland cég éppen ezt a két lehetőséget ötvözte egymással, hiszen gyermekeknek készült, gyönyörű kivitelezésű játszóterei mellett a felnőtt korosztálynak is kellemes kikapcsolódást nyújtanak komoly szabadtéri felnőtt játszótérrel. Aki már járt ilyen helyen, az láthatta, hogy a főként saját testsúlyos edzésekre alkalmas gépek igen széles skálát vonultatnak fel. A haspadtól kezdve a sífutóig, illetve a kombinált fitnesz eszközökig sok minden megtalálható egy felnőtt játszótéren.

Pro kültéri eszközcsaládjuk pedig egy konditerem kínálatát tárja elénk súlyzós gépeivel, melynek tárcsái is cserélhetőek erőnlétünk szerint. És mindez nem csak a fiatal korosztály számára. A fitt apukák és anyukák mellett, akiket napi szinten edzésben tart a csemetéjük után való rendszeres sprintelés, a nagyszülőknek is lehetőségük van a felnőtt játszótér használatára, mivel az eszközök kialakításánál figyelembe lett véve, hogy kíméletesen mozgassák át az ízületeket és a végtagokat.

És ami kiemelkedő a cég szemléletében, hogy több termékük fogyatékkal élő vagy kifejezetten kerekesszékes emberek számára lettek kialakítva, hiszen közösségünknek ők is ugyanolyan fontos tagjai, mint mi vagyunk. Így – edzésre fel és irány a felnőtt játszótér!