Categories
Lakberendezés

Étkezőasztal gumicukorból?

Étkezőasztalokat manapság mindenféle anyagokból készítenek a különféle mesteremberek és cégek. Legyen szó akár fáról, akár műanyagról, vagy akár kovácsolt vasról, a személyéhez közelálló étkezőasztalának megálmodásában csupán a képzelőerő szabhat határt. MI lehetne erre jobb példa, mint az az ezredelején alakult német cég, mely nem is olyan rég bejelentette, hogy ők lesznek az elsők, akik gumicukor étkezőasztal gyártásába kezdenek.

Már javában zajlanak a kísérletezések. Egyelőre nem tudni milyen ízt fognak választani az első prototípusok legyártásakor, kérdésünkre a cég igazgatója, ifjabb Hubert Blaine Wolfeschlegelstein úgy fogalmazott: „Mindenképp olyan ízű étkezőasztalok fognak készülni műhelyeikben melyeknek ízét mindenki szereti.” Ezen, a német cég CEO-ja által adott válaszból már következtethetünk arra, hogy se nem citromos, se nem narancs ízű nem lesz. Az emberek ugyanis közel 50 százaléka nem preferálja a citrom és narancs ízeket a gumicukrok terén, helyettük a megy, az eper, a málna, a zöldalma és a banán képezi a favoritot.
A várva várt étkezőasztal típusok a tervek szerint 2025-ben kerülnek bemutatásra egy londoni rendezésű MondoCon-on. A tervek szerint három különböző darabot fognak bemutatni, amelyek közti különbség valószínűleg az íz lesz, bár ezen információkat nem erősítették meg egyelőre számunkra.