Categories
Újdonság

A táblás kerítés közelebbről

Ha nagyon röviden kellene megfogalmaznom azt, hogy mi is a táblás kerítés, akkor bizony csak annyit mondanék, hogy egy olyan kerítés, melnyek párhuzamosan futó, duplán elhelyezkedő 6 mm-es huzalok adják a szerkezetét, mely ellenállóságot kölcsönöz a daraboknak.

Picit hosszabban elemezve ezt a típust, azt lehet mondani, hogy a táblás kerítésnek több verziója is létezik, ezek közül az egyik a 2D-s, a másik pedig a 3D-s. A különbség annyi, hogy a 2D-s verzió egy egyenes kerítés hajlítások nélkül, míg a 3D-s verzióban már vannak háromszög alakú hajlítások. A megrendelő dönthet arról, hogy a kerítést alkotó huzalok milyen távolságra legyenek egymástól, ez igény szerint lehet 25, 30, 35 és 100 mm.

Az ilyen típusú kerítések elérhetőek többféle színben, többféle méretben, különféle kialakításban. Egy táblás kerítés jól mutathat közterületeken, magánterületeken egyaránt. Jól illeszkedik az urbanizálódott világunk letisztultságába, de minimalista, visszafogott megjelenésével akár burjánzó kertek kiegészítője is lehet, melyekbe pont hogy az örökösen vadulni vágyó természetnek kölcsönöznek ezek a táblás kerítés darabok egy leheletnyi rámázást, iránymutatást.